Over Creatorverse

Creatorverse is ontstaan uit een passie voor content creation in de gaming wereld. We zijn hét platform door en voor content creators in België en Nederland.

Passie voor creators

Net zoals Gamerverse, is Creatorverse ontstaan uit passie en met een duidelijke visie om de gaming mediawereld in België en Nederland naar een hoger niveau te tillen. We zijn er voor iedereen die content maakt omtrent games, of een verlangen heeft om zelf een content creator te worden. Nieuwelingen willen we via nieuwsberichten, workshops, koopgidsen, reviews, etc alle nodige informatie aanreiken om een goede start te maken en om hun content creation vaardigheden steeds te blijven verbeteren.

De ervaren rotten bieden we niet alleen nieuws over de industrie om zo steeds up-to-date te blijven over het reilen en zeilen van de gaming mediawereld, maar ook een manier om succesvoller te worden. Aan de hand van interviews en podcasts willen we namelijk steeds in gesprek gaan met content creators. Zo inspireren we andere creators (in wording) en tillen we de gaming mediawereld in de Benelux naar een hoger niveau.